Garantie & Retour

 

 

 


 U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgave van redenen.


Om gebruik te maken van uw retourrecht, dient u ons binnen deze termijn schriftelijk op de hoogte te stellen via de contactgegevens op onze website.


De producten dienen in originele verpakking, onbeschadigd en in originele staat te zijn.


Het retourneren van producten is altijd gratis. Wij zullen u voorzien van een retourlabel waarmee u het pakket kunt terugsturen.


Het risico van verlies of beschadiging tijdens het retourtransport ligt bij u. Wij raden u daarom aan om het pakket verzekerd en met track & trace te versturen.


 Zodra wij de geretourneerde producten in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Wij streven ernaar om uw retour zo spoedig mogelijk af te handelen. Indien er sprake is van een defect product of een foutieve levering, neem dan direct contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Let op: indien de producten niet aan de retourvoorwaarden voldoen, behouden wij ons het recht voor om de retour te weigeren of een deel van het aankoopbedrag in te houden als compensatie voor eventuele waardevermindering van de producten.

Voor vragen of opmerkingen over het retourbeleid kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

Mobielenzo.nl